Aptus® Orisolve Mareste

Aptus® Orisolve

Produs nou

Aptus ORISOLVE este o soluție folosită pentru curățarea urechii, cu componente active de dizolvare a cerumenului din ureche.

Mai multe detalii

38,50 lei cu TVA

Informatii

Proprietăți:

 

Aptus ORISOLVE este o soluție folosită pentru curățarea urechii, cu componente active de dizolvare a cerumenului din ureche (alcool, propilenglicol), cu agent solubil de accelerare a dizolvării cerumenului din ureche  (Polisorbat 80), cu ioni de argint cu efect antibacterian, cu ulei de rozmarin cu efect antibacterian esențial, cu acid salicilic și lactic cu efect antimicotic, cu componentă locală de desensibilizare (Laureth-9), cu alantoina cu efect calmant și regenerator.

 

Mod de utilizare

 

Preventiv:

 

Umpleți canalul auricular cu soluție. După aceea, masați ușor urechea până la 2 minute, astfel, ca soluția din interiorul urechii să se mișțe în sus și în jos. Cu căt timpul de masaj este mai lung cu atăt rezultatele sunt mai bune. Apoi eliminați lichidul, lăsați animalul să scuture capul, și ștergeți apoi ușor cavitatea auriculară din nou.

 

Terapeutic:

 

Se repetă curățarea canalului auditiv (descris mai sus) 2 ori pe zi pe durata tratamentului de bază. Repetați de 1-3 ori pe săptămână, și apoi repetați la o lună după tratamentul de bază. Dacă observați scurgeri unsuroase pe părul din jurul urechii după curățare, acesta este cerumen (ceara de ureche), care a fost dizolvat în timpul curățării, ștergeți-l cu o soluție alcoolică.

 

Specii țintă:

 

Câine și pisică

 

 

Doza recomandată:

 

Doza depinde de mărimea animalului. De obicei, media este 1-4ml pentru o ureche.

 

Perioada de valabilitate:  24 luni

 

Depozitare:Păstrați într-un loc uscat, in ambalajul original, la temperatura camerei (până la 25 ° C). Folosește înainte de expirare. După deschidere, utilizați timp de 3 luni. Protejați de îngheț și lumina directă a soarelui.

 

Mod de prezentare: Flacon 150 ml

 

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Aptus® Orisolve

Aptus® Orisolve

Aptus ORISOLVE este o soluție folosită pentru curățarea urechii, cu componente active de dizolvare a cerumenului din ureche.