NUTRISAL® pulbere Mărește

Aptus NUTRISAL® pulbere 25g

New product

Supliment nutrițional complementar solubil în apă pentru câini și pisici pentru menținerea balanței fluidelor în organism.

More details

5,65 lei tax incl.

Informații

Compoziție:

 

Glucoză 60%, maltodextrină 30.9%, clorură de potasiu 3.4%, sodiu bicarbonat 3,4% și clorură de sodiu 2,3%.

 

Substanță uscată  98.5%

Cenușă                   7.8%

Sodiu (Na)   18.2 mg/g

Potasiu (K)   17.8 mg/g

Clor      (Cl)  29.8 mg/g

NaCl             22.7 mg/g

Compoziția nutrienților este raportată cu o acuratețe de  +/– 15%.

 

PROPRIETĂȚI

 

Nutrisal este un preparat destinat pentru combaterea deshidratarii și menținerea echilibrului între lichide și saruri în organism, la animale. Amestecarea pulberii cu apă produce o soluție izotonică. Glucoza creste absorbtia de sodiu și apă.

 

 ADMINISTRARE. 

 

Nutrisal pulbere este utilizat pentru combaterea deshidratării si lipsei de electroliți la pisici și câini, de exemplu, în legătură cu tulburările intestinale. Atunci când un câine sau o pisică suferă de diaree, cantitati mari de lichid sunt pierdute, apărând riscul de deshidratare. În acest caz, în plus față de apă animalul are nevoie de electroliți, conținut de Nutrisal în proporții adecvate. În legătură cu diareea, se recomandă să se administreze, de asemenea, Attapectin, care combate fermentația intestinală.

În plus, înlocuirea apei de băut cu Nutrisal poate fi administrat la animalele de companie după efort intens sau în perioade de caniculă.

 

 

DOZAJ

 

O lingură de măsurarat (25 g) de Nutrisal pulbere este amestecat cu un litru de apă sau hrană. Păstrați băutura Nutrisal la îndemână pentru animalul de companie, astfel încât să poată bea ori de câte ori doresc. În cazul în care animalele de companie sunt în stare slabă și nu beau, animalul de companie trebuie bea pe parcursul mai multor zile. Necesarul mediu de fluide ale unui animal este de 0,5-1 dl pe kg pe zi. Cel puțin această cantitate de Nutrisal se administrează de obicei. Băutura este dată în cantități mici și frecvent. O pisica în mod normal, bea mai puțin decât un câine.

 

 

 ATENȚIONĂRI SPECIALE

 

Dacă animalul nu bea voluntar, se poate administra Nutrisal puțin câte puțin, direct în gura animalului, cu o seringă de plastic curată. Asigurați-vă că animalul bea cantitatea administrată puțin câte puțin în gură. Nu ridicați capul animalului prea sus. Cereți ajutorul medicului veterinar dacă semnele persistă, dacă condiția animalului se înrăutățește.

 

 VALABILITATE : 2 ani de la data fabricației.

 

 

Depozitați la temperatura camerei (15–25°C).

Nu lăsați la îndemâna copiilor.

 

 

Flacon ce conține 180 g pulbere ( linguriță de măsurat 25 g)

 

NUMELE ȘI ADRESA DEȚINĂTORULUI AUTORIZATIEI DE COMERCIALIZARE

 

 

ORION CORPORATION

P.O. Box 65, FI - 02101 Espoo

Tel.: +358104261, Fax.: +358 10 426 7771

αFI21110000

 

 

www.aptuspet.com

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

 Aptus NUTRISAL® pulbere 25g

Aptus NUTRISAL® pulbere 25g

Supliment nutrițional complementar solubil în apă pentru câini și pisici pentru menținerea balanței fluidelor în organism.