BIORION® Mareste

Aptus BIORION®

Produs nou

Supliment nutrițional complementar pentru câini și pisici  pentru întreținerea pielii și susținerea creșterii părului și unghiilor.

Mai multe detalii

33,50 lei cu TVA

Informatii

Ingrediente:

 

Premix vitaminic  78.6%

DL metionina     17.1%

Excipienți               4.3%.

 

Compoziție:

 

Substanță uscată  96%

Proteină               10%

Fibre                    70%

Cenușă                3.1%

DL metionină 175 mg/g

Suplimente din premix:

Biotină  22 mg/g

Compoziția nutrienților este raportată cu o acuratețe de  +/– 15%.

 

 

PROPRIETĂȚI

 

Metionina este unul dintre aminoacizi care care construiesc blocuri pentru proteine. În plus, metionina participă în cantități mici în procesele chimice metabolice care sunt importante pentru sănătatea animalului. Este unul dintre aminoacizii esențiali pe care corpul unui animal nu îl poate produce și trebuie, prin urmare, să se administreze prin dieta. Metionina este considerat ca aminoacidul  primar care este limitat de alimentația preparatăîn casă și data unui animal de companie. Prin urmare, furnizarea de metionină trebuie să fie asigurată cu un aport alimentar complementar.

Biotina participă în cantități mici în diferite procese metabolice ale proteinelor, carbohidraților și acizilor grași nesaturați în organism, ca o coenzima. În special, biotina este necesară pentru menținerea în stare bună a pieli, blanei si ghearelor. S-a obervat ca metionina  crește efectul biotinei (efect sinergic).

 

ADMINISTRARE

 

Biorion este recomandat la câine și pisică pentru a proteja creșterea și bunăstarea pielii, blanei și unghiilor. Semne ale deficitului de biotină includ, de exemplu, uscarea și lipsa elasticității firului de păr, lipsa de pigment, căderea părului, uscarea pielii și descuamarea, precum și fragilitatea ghearelor. Nevoia de biotină crește în timpul perioadei de creștere, precum și gestație și lactație. Deficitul de  metionina, de asemenea, poate provoca tulburări ale pielii animalului și blanii.

 

Doze:

 

CÂINI: 1 tabletă per 10 kg zilnic pentru o perioadă de 3–5 săptămâni, apoi ¼ tabletă per 10 kg zilnic.

PISICI: ½–1 tablete pe zi. O tabletă are 0.23 g.

 

ATENȚIONĂRI SPECIALE

 

Contactați medicul veterinar dacă animalul prezintă simptome ca scărpinat, iritație sau pierderi abundente de păr. În unele boli, cum sunt cele renale și intestinale, necesarul de biotină poate fi mai mare.

 

VALABILITATE : 2 ani de la data fabricației.

 

Depozitați la temperature camerei (15–25°C).

Nu lăsați la îndemâna copiilor.

 

 

Flacon cu 60 tablete (14 g)

 

NUMELE ȘI ADRESA DEȚINĂTORULUI AUTORIZATIEI DE COMERCIALIZARE

 

ORION CORPORATION

P.O. Box 65, FI - 02101 Espoo

Tel.: +358104261, Fax.: +358 10 426 7771

αFI21110000

 

www.aptuspet.com

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Aptus BIORION®

Aptus BIORION®

Supliment nutrițional complementar pentru câini și pisici  pentru întreținerea pielii și susținerea creșterii părului și unghiilor.