Dermilen® Mareste

Dermilen®

Produs nou

ŞAMPON HIPOALERGENIC PENTRU CÂINI ŞI PISICI

Mai multe detalii

47,30 lei cu TVA

Informatii

150 ml
COMPOZIŢIE
Apă, sulfat alkil TEA, PEG-8 caprilic/gliceride caprice, fenoxietanol, colagen hidrolizat, hidroxietil celuloză, polyquaternium-11, parfum

ACŢIUNE
Dermilen este un şampon hipoalergenic cu acţiune de degresare, care ajută la prevenirea uscării pielii. Acesta are proprietăţi excelente de curăţare, lăsând pielea şi blana bine curăţate.
Componenta de degresare va preveni eficient uscarea pielii şi o va păstra suplă şi bine hidratată.
Formula hipoalergenică a şamponului, cu ingrediente non-sensibilizante atent selecţionate garantează că produsul poate fi utilizat oricât de frecvent este nevoie, chiar şi la animalele sensibile.

APLICARE
Udaţi blana şi pielea cu apă din abundenţă; aplicaţi o cantitate mică de Dermilen şi masaţi bine până când apare o spumă. În cazul în care pielea şi blana sunt murdare, cantitatea de şampon utilizată trebuie crescută şi animalul trebuie spălat a doua oară după clătire.
După un masaj intens al blănii şi al pielii, clătiţi bine cu apă din abundenţă.
Dermilen poate fi utilizat ori de câte ori este necesar, în funcţie de cât de murdară este blana animalului sau pentru a ajuta la îngrijirea pielii în timpul tratamentului diferitelor boli de piele. Datorită acţiunii sale de degresare, este bine tolerat, chiar şi când este utilizat frecvent.

PREZENTARE
Flacoane de 150 ml

PRODUCĂTOR
Vetoquinol Biowet Sp. z o.o., ul. Kosynierów Gdyńskich 13-14, 66-400 Gorzów Wlkp., POLONIA

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Dermilen®

Dermilen®

ŞAMPON HIPOALERGENIC PENTRU CÂINI ŞI PISICI