CL2 BLUE CONTROL 27 g Mareste

CL2 BLUE CONTROL 27 g

Produs nou

 CL2 BLUR CONTROL neutralizeaza clorul liber  si  pH - ul alcalin din apa de baut administrata animalelor, ce induc inactivarea vaccinurilor vii administrate in apa de baut, reducandu-le astfel eficienta. CL2 – BLUE CONTROL  prin colorantul albastru permite controlul administrarii de vaccin, medicamente sau vitamine

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

12,53 lei cu TVA

Informatii

CL2 – BLUE CONTROL – 1000

Specii tinta: pasari

Compozitie calitativa: compusi ai clorului legat in conformitate cu documentatia producatorului.

 Indicatii: CL2 BLUR CONTROL neutralizeaza clorul liber  si  pH - ul alcalin din apa de baut administrata animalelor, ce induc inactivarea vaccinurilor vii administrate in apa de baut, reducandu-le astfel eficienta. CL2 – BLUE CONTROL  prin colorantul albastru permite controlul administrarii de vaccin, medicamente sau vitamine. 

Proprietati: CL2 BLUE CONTROL este un marker de colorare in albastru a solutiilor pentru vaccinare sau tratament, permitand astfel controlul vaccinarii si administrarii tratamentelor prin sistemul de adapare. Culoarea albastra ramane pe limba si mucoasa bucala a animalului timp de 1-4 ore. Clorul este adaugat in mod obisnuit in apa de baut pentru dezinfectare in cantitati de 0,3 – 2,5 ppm (0,3 – 2,5 mg / l de apa). O astfel de concentratie de clor are un puternic efect de inactivare a  vaccinurilor vii. Concentratiile clorului liber cu efect bactericid este de 0,1 – 0,2 ppm si virucid 0,3 – 0,5 ppm. Inainte de administrarea vaccinurilor in apa de baut, clorul din apa trebuie inactivat astfel incat tulpinile vii de virusuri si bacterii vaccinale sa fie protejate. Continutul de clor din apa de baut este greu de controlat si foarte instabil. Gustul si mirosul clorului nu este un indicator al concentratiei lui.

 

Cantitati de administrat si calea de administrare: administrarea unui flacon de CL2 BLUE CONTROL – 1000 in 1000 litri de apa de baut neutralizeaza clorul liber cu o concentratie de maxim 10 ppm Cl2, si restabileste pH  neutru al apei, protejand astfel vaccinurile vii.

CL2 BLUE CONTROL – 1000 se introduce in apa de baut cu o temperatura de 20-220 C, dupa ce in prealabil a fost dizolvata cantitatea stabilita de medicament sau vitamine ce trebuie administrate. Solutia astfel obtinuta se administreaza imediat.

 

Recomandari privind administrarea corecta: Verificati daca apa din istalatie are o culoare albastra pentru a sti daca medicamentele sau vitaminele au ajuns in apa potabila.  Verificati culoarea limbii si a mucoaselor bucale. Cand medicamentele sau vitaminele sunt administrate corect la 90% dintre animale limba si mucoasele bucale sunt de culoare albastra.

 

Precautii speciale pentru depozitare: A nu se lasa la indemana copiilor.

                                                                     A nu se pastra la temperatura mai mare de  25 °C.

                                                                     A se proteja de lumina.

                                                                     A nu se utiliza dupa data expirarii marcata pe eticheta .

 

Precautii speciale pentru eliminarea produsului neutilizat sau a deseurilor, dupa caz. Produsul nu trebuie eliminat prin apa menajera sau gunoiul menajer. Solicitaţi medicului veterinar informaţii referitoare la modalitatea de eliminare a medicamentelor care nu mai sunt necesare. Aceste masuri contribuie la protecţia mediului.

Termen de valabilitate: 3 ani de la data fabricatiei inscrisa pe flacon.

Natura si compozitia ambalajului: Cl2–BLUE CONTROL–1000 pentru 1000 litrii de apa: flacon cu pulbere 27g.

Producator: PFO “ VETOS – FARMA” Ltd., ul. Dzierżoniowska 21, 58-260, Poland.

 

Importator: SC MONTERO VET SRL, Bd-ul Iuliu Maniu, nr. 220, Bucuresti.

 

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

CL2 BLUE CONTROL 27 g

CL2 BLUE CONTROL 27 g

 CL2 BLUR CONTROL neutralizeaza clorul liber  si  pH - ul alcalin din apa de baut administrata animalelor, ce induc inactivarea vaccinurilor vii administrate in apa de baut, reducandu-le astfel eficienta. CL2 – BLUE CONTROL  prin colorantul albastru permite controlul administrarii de vaccin, medicamente sau vitamine