Mastar lotiune x 100 ml Mareste

Mastar lotiune x 100 ml

Produs nou

Crema este recomandata in tratamentul leziunilor de la nivelul ugerului si mameloanelor. De asemenea, poate fi utilizat pe zgârieturi superficiale si rani ale pielii, mameloanelor si ugerului.

Mai multe detalii

Informatii

 MASTAR LOTION Antiseptic –Astringent. Lotiune pentru vaci.  Uz topic.

COMPOZITIE:

Oxid de zinc 50 mg, Menthol 20 mg, Siliciu coloidal 20 mg, Ulei de ricin pana la 1 ml

INDICATII

Lotiune este recomandata pentru prevenirea si tratamentul leziunilor de la nivelul mamelonului. De asemenea, pote fi utilizat pe  zgârieturi superficiale şi răni ale pielii, mameloanelor şi ugerul. Acţiune antiseptică limitează dezvoltarea bacteriilor în timpul de vindecare. Mastar are proprietăţile foarte bune de umectare si emoliere. Se poate utiliza pentru inmuierea pielii uscate şi îngrijirea pielii in general, după eczeme şi alte boli de piele. Lotiune previne pierderea de apa din rana şi menţine echilibrul de umiditate în rănite sau juliturile de pe suprafata pielii.Calmeaza pruritul atunci când pielea este uscată. Crema este rapid absorbita după aplicare. Acesta poate fi utilizata după fiecare muls. Ofera o acţiune liniştitoare, emolienta, mentine pielea moale şi elastica.Crema nu afecta calitatea laptelui. Utilizarea regulată a acestui produs va reduce incidenţa infecţiei şi va contribui la mentinerea mameloanelor sănătoase la animalele producătoare de lapte.Crema poste fi folosita si pentru mainile mulgătorului. Acesta dezinfecteaza, hidrateaza,netezeste si catifeleaza pielea rugoasa.

CONTRAINDICATII Nu sunt descrise

REACTII ADVERSE Nu sunt descrise

Dacă observaţi reacţii grave sau alte efecte care nu sunt menţionate în acest prospect, vă rugăm să informaţi medicul veterinar.

SPECII TINTA Vaci de lapte

CALE ŞI MOD DE ADMINISTRARE

Crema Mastar este numai pentru uz topic, pentru vaci de lapte. Metoda de aplicare: folositi o cantitate generoasa de crema direct pe uger şi mameloane. Masaţi uşor crema pe piele.Pentru tratarea mameloanelor se aplica dupa fiecare muls.
Pentru rănile: rana se curata in vederea decontaminarii (dacă este cazul), apoi se aplică crema, se poate repeta zilnic, pana la vindecarea. Poate fi utilizat după fiecare muls.

SFATURI PRIVIIND ADMINISTRAREA CORECTA

Cele mai bune rezultate sunt obţinute cu aplicatii de mai multe ori pe zi.

PERIOADA DE ASTEPTARE : Nu este cazul

PRECAUTII SPECIALE PENTRU DEPOZITARE A nu se lăsa la îndemâna copiilor. 

Acest produs nu necesita conditii speciale de pastrare.

A nu se folosii dupa data expirarii, notata pe ambalaj.

MOD DE PREZENTARE: flacon 100 ml

ALTE INFORMATII Pentru orice informaţii despre acest produs nutriţional, vă rugăm să contactaţi reprezentantul local.

SC MONTERO VET SRL

Iuliu Maniu Bvd. No. 602b

Bucharest, sector 6

Romania

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Mastar lotiune x 100 ml

Mastar lotiune x 100 ml

Crema este recomandata in tratamentul leziunilor de la nivelul ugerului si mameloanelor. De asemenea, poate fi utilizat pe zgârieturi superficiale si rani ale pielii, mameloanelor si ugerului.