Neostomosan Mareste

Neostomosan

NUMAI PRIN UNITATILE VETERINARE

Produs nou

Solutie antiparazitara, concentrata, pentru uz extern

Mai multe detalii

Informatii

SE COMERCIALIZEAZA NUMAI PRIN UNITATILE VETERINARE AUTORIZATE!

NEOSTOMOSAN® este o solutie concentrata cu efect antiparazitar care contine doua piretroide, foarte eficace impotriva unor diferite specii de ectoparaziti.

Indicatii: Caii de sport: pentru prevenirea si combaterea raiei, a mustelor, paduchilor si capuselor. Caini si pisici: pentru prevenirea si tratamentul infestatiilor cu paduchi, purici si capuse; tratamentul demodeciei si al raiei sarcoptice otodectice. Sprayerea adaposturilor destinate bovinelor, ovinelor, suinelor si iepurilor.

Compozitie: Transmix (Transmetrin) 50 g, Tetrametrin 5 g, Excipienti pana la 1000 ml

Mod de administrare: Administrare prin aspersare sau imbaiere.

Doze:

Cai de sport:  pentru combaterea mustelor si a ectoparazitilor, spalati suprafata corporala a animalelor cu o solutie de NEOSTOMOSAN® in dilutie de 1:400 (1 litru Neostomosan® la 400 litri de apa). Repetati tratamentul la un interval de 3 zile.

Caini si pisici: se va folosi dilutia de 1:200 pentru imbaieri, spalari si aspersari. In caz de infestatie cu purici si paduchi, se va trata toata suprafata corporala a animalului cat si zgarda. Capusele cad singure dupa cateva ore de la tratament. Cu un singur tratament se evita o reinfestare pentru urmatoarele 2-3 zile. Daca este necesar, repetati tratamentul. Tratamentul contra raiei sarcoptice si demodectice trebuie facut cu rapel la un interval de 10 zile, pana cand doua examene consecutive de diagnosticare a raiei vor prezenta rezultate negative. Pentru raia otodectica solutia trebuie aplicata pe leziunile din conductul auditiv extern. Tratati ambele urechi. Rapelul tratamentului se va face la un interval de 7 zile. Pentru o actiune mai eficienta, se recomanda asocierea produsului cu o suspensie otica.

Sprayerea adaposturilor destinate bovinelor, ovinelor, suinelor si iepurilor se face cu o solutie de NEOSTOMOSAN®. 

Depozitare: Intr-un loc racoros si  intunecos, la o temperatura sub 25° C. A se feri de inghet.

NUMAI PENTRU UZ EXTERN

A NU SE FOLOSI  LA ANIMALELE DESTINATE CONSUMULUI UMAN. 

PRODUCATOR: CEVA SANTE ANIMALE

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Neostomosan

Neostomosan

Solutie antiparazitara, concentrata, pentru uz extern