Fermactiv pudra 150g Mareste

Fermactiv pudra 150g

Produs nou

Probiotic pentru stabilizarea biologica si reglarea microflorei intestinale fiziologice. Furaj complementar pentru vitei, porci, purcei, caini si pisici.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

53,27 lei cu TVA

Informatii

COMPOZITIE
Lapte degresat pudra, carbonat de calciu.

INSTRUCTIUNI DE FURAJARE 
Pentru protejarea florei intestinale cu lactobacterii, folosirea acestui produs, trebuie inceputa cat mai curand posibil in urmatoarele situatii.

Vitei pana la 6 luni: 10g /50kg greutate corporala/zi timp de 2-3 saptamani la primirea in adapost, schimbari in reteta furajera, transport, temperaturi ridicate, schimbarea adapostului. Repetati dupa necesitati dupa cel putin o saptamana.

Purcei pana la aprox. 35kg: 5g la 20kg greutate corporala /zi incepand cu 1 saptamana inainte de intarcare, pana la o saptamana dupa aceea.

Porci pentru ingrasat: 10g/ animal/ zi, timp de 2-3 saptamani la primirea in adapost,schimbari in reteta furajera, transport, temperaturi ridicate, schimbarea adapostului.

Porci de reproductie:10g/ animal/ zi, incepand cu doua saptamani inainte de fatare, la o saptamana dupa aceea, precum si in perioada alaptarii.

Caini si pisici: Pentru reglarea florei intestinale, in special la animalele tinere, la schimbarea hranei, se adauga in hrana, pentru cel putin una-doua saptamani sau chiar mai mult, daca este necesar.

Caini: 15g – 5g/animal/zi;
Pisici: 1,5g pe animal/zi.

Microflora intestinala fiziologica de regula reactioneaza atat la schimbari interne (hranire incorecta, schimbarea hranei, tratamentul cu unele medicamente) cat si la influentele externe (schimbari in conditiile de crestere, schimbarea adapostului, transportul, odata microflora perturbata, predispozitia pentru raspandirea de germeni patogeni, infectiosi si de paraziti, este crescuta, si riscul de aparitie a bolilor ridicat. Datorita functiei sale cheie, flora intestinala trebuie ingrijita ca o precautie in contextul de crestere si hranire. Mentinerea balantei fiziologice poate fi sustinuta prin alimentarea cu furaje complementare cu concentratii inalte de lactobacterii si substraturi nutritive adecvate.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Fermactiv pudra 150g

Fermactiv pudra 150g

Probiotic pentru stabilizarea biologica si reglarea microflorei intestinale fiziologice. Furaj complementar pentru vitei, porci, purcei, caini si pisici.