Amoxyn Mareste

Amoxyn

NUMAI PRIN UNITATILE VETERINARE

Produs nou

Amoxicilina trihidrat 1000,00 mg/g, pulbere solubila. Amoxyn 100% este indica pentru tratamentul si combaterea infectiilor bacteriene cauzate de germeni sensibili la amoxicilina la gaini, curcani si porci. 

Mai multe detalii

Informatii

SE COMERCIALIZEAZA NUMAI PRIN UNITATILE VETERINARE AUTORIZATE!

AMOXYN 100%, pulbere solubila

COMPOZITIE:

Amoxicilina trihidrat ...........1000,00 mg/g

FORMA FARMACEUTICA

Pulbere pentru solutii pentru administrari orale sau furaj medicamentat

INDICATII:

Amoxyn 100%, pulbere hidrosolubila este indicat pentru tratamentul si combaterea infectiilor bacteriene cauzate de germeni sensibili la amoxicilina, cum ar fi E. coli, Salmonella spp., Pasteurella spp., Actinobacillus spp., Haemophilus spp., Clostridium spp., Streptococcus suis si alti streptococci si stafilococi penicilino-rezistenti.

SPECII TINTA: gaini, curcani si porci.

DOZARE SI ADMINISTRARE:

1-2 g/100 kg greutate corporala (10-20 mg amoxicilina trihidrat / kg g.v.), amoxyn poatr fi administrat in apa de baut sau in furaj.

Gaini si curcani: Amoxyn 100% se administreaza in apa de baut astfel:

Medicatie continua: Se administreaza o concentratie (doza) de 7,5 - 15,0 g Amoxyn 100% per 100 litri (75 - 150 ppm amoxicilin trihidrat per litru) ca singura sursa de apa de baut pe intreaga zi.

Medicatie singulara: Doza zilnica de 10-20 mg/ kg amoxicilina trihidrate se administreaza intr-o cantitate de apa pe care pasarile o vor consuma intr-un interval de 4-6 ore. Dupa consumarea apei medicamentate, pasarilor li se va administra apa de baut normala pentru restul zilei.

Porcine: Amoxyn 100% poate fi administrat prin apa de baut sau in furaj. 

Tratamentul prin apa de baut. Pentru a asigura ingerarea a 10-20 mg amoxicilina trihidrate, se va administra o concentratie (doza) de 10-20 g Amoxyn 100% pulbere solubila per 100 litri (100-200 ppm amoxicilin trihidrat per litru), ca singura sursa de apa de baut pentru intreaga zi.

Medicatie prin furaj. Amoxyn 100% se incorporeaza in ratia zilnica intr-o doza (concentratie) de 0,2 - 0,4 kg per toma de furaj complet. 

Tratamentul trebuie aplicat timp de 3-5 zile la gaini si curcani si 5-7 zile la porcine.

CONTRAINDICATII:

Nu se va administra la pasarile ouatoare, a caror oua sunt destinate consumului uman. Concomitent cu alte produse aminopeniciline, Amoxyn 100% nu va fi administrat la ierbivore mici, cum ar fi porcul de guinea, hamsteri, iepuri si cai.

TIMP DE ASTEPTARE

Gaini, curcani si porci

 - Tesuturi comestibile: 3 zile

AMBALAJ: Cutii de 1 kg (polipropilena)

PRODUCATOR: LAVET PHARMACEUTICALS Ltd., Ungaria

 

 

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Amoxyn

Amoxyn

Amoxicilina trihidrat 1000,00 mg/g, pulbere solubila. Amoxyn 100% este indica pentru tratamentul si combaterea infectiilor bacteriene cauzate de germeni sensibili la amoxicilina la gaini, curcani si porci.