Lista produselor producatorului INTERVET

pe pagina
Se afiseaza 37-46 din 46 articole
  • Unguent oftalmic, 2mg/g ciclosporină pentru câini pentru tratamentul conjunctivitei cronice, recurente, produsă de boala oculară autoimună. Indicat pentru tratamentul terapeutic al keratoconjunctivitei sicca, (KCS - „sindromul de ochi uscat”) şi al keratitei cronice superficiale („panus”) la câine.

  • Supensie antiparazitaraă de uz intern pe bază de fenbendazol pentru prevenirea şi combaterea paraziţilor interni la bovine, ovine, cabaline, câini şi pisici. 1 ml soluţie conţine 100 mg fenbendazol.

  • Contine 4,4g fenbendazol. - deparazitarea interna a cabalinelor (tineret si adulti)

  • Este o combinaţie între PMSG şi HCG într-un raport optim care permite inducerea şi dezvoltarea estrului fertil la scroafe şi scrofiţe. Fiecare doza contine 400UI gonadotrofina serica (PMSG) si 200UI gonadotrofina corionica (CG). - suine.

  • Picaturi auriculare pentru caini. Contine: orbifloxacin 8,5mg/ml, mometasone furoate 0,9mg/ml, posaconazole 0,9mg/ml. Recomandat în tratamentul otitei acute şi al recidivelor acute ale otitei externe recurente, asociată cu bacterii sensibile la orbifloxacin şi fungi sensibili la posaconazol, în special Malassezia pachydermatis

  • 1ml contine 0,0042mg acetat de buserelin si 10mg alcool benzilic. - tulburari de fertilitate de origine ovariana, imbunatatirea ratei de fecunditate la vaci , iepe si iepuroaice.

  • Este recomandat pentru controlul infestaţiilor cu căpuşe si purici timp de 6 luni. Asigur prevenţia hrănirii cu sânge a muştelor de nisip timp de 6 luni. Efect împotriva hrănirii la ţânţarii din specia Culex pipiens pipiens timp de 6 luni.

  • Este recomandat pentru controlul infestaţiilor cu căpuşe si purici timp de 6 luni. Asigura prevenţia hrănirii cu sânge a muştelor de nisip timp de 6 luni. Efect împotriva hrănirii la ţânţarii din speciaCulex pipiens pipiens timp de 6 luni. 1000mg deltametrin

  • Eutanasie lipsita de excitatie la canide, feline, animale mari si pasari. 1ml contine: 200mg embutramida, 50mg mebezonium iodit, 5mg tetracaina hidroclorica, 566,67mg dimetilformamidina, 199,13mg apa.

  • Amitraz 125mg/ml - prevenirea si combaterea ectoparazitilor la suine, bovine, ovine si caprine. Soluţie antiparazitară de uz extern pe bază de amitraz pentru prevenirea şi combaterea paraziţilor externi la bovine, ovine , caprine şi suine. Terapia se administrează prin îmbăieri sau aspersări, toxicitatea produsului este foarte redusă, timpul de aşteptare...

Se afiseaza 37-46 din 46 articole